Взяти себе у рукиvk ruta Рута

Наталия Губерникова
І ось так раз на тиждень в істерику,
Раз на місяць під ліжко,прошу Бога*Серце відмий!*,
Ти говориш,що я така нестерпна занадто складна,
Ну а ти,хіба такий вже простий?

І полізла б на стелю якби могла ,
Викинула б увесь тягар тільки б його не тримати,
Знаєш,інколи душа,наче фігура-з недоліками,
Тому дещо треба ховати!

Заїдаю біль шоколадом,
Шкода що до нього не прикладеш подорожник і вату,
Але якщо їм ,значить не мертва,
А значить усе впорядку!