Особиста справаvk ruta Рута

Наталия Губерникова
У моєму серці почалась війна,
Я дряпаюсь щосили на гору,але вже не маю сил,
В тій комірчині у якій мешкав ти,
Тепер бруд,павутиння та пил!

Напевне це дуже ганебно,з тримтячими руками чекати твого дзвінку,
Ковтаючи сльози ,заціпенілий погляд,зламані нерви,
Але я терплю,гуманно чекаю,
Що і у мому океані з*являться перли!

Я втратила увесь свій спокій,
Все частіше сниться,як диявол мою душу п*є,
Колись ти сказав в жарт,що моя любов буде мені наче хрест,
Напевне воно так і є.........................................................