Без Тебе

Елена Найда
Я без тебе уже не я.
Загубила свою дорогу.
Нагадай мені моє ім*я,
щоб почула голосу твого...

Не мовчи!Дай знову ожити!
Так темно,і сонце не сяє...
Я не можу тебе не любити!
Я без тебе розум втрачаю...

І без тебе сьогодні холодно.
Ти далеко,і серцю боляче.
Я не витримаю того голоду
Мені маряться твої очі...

Знову згадую твої руки,
Твої теплі,солодкі обійми.
Ти далеко,і це моя мука.
Лиш з тобою я справді вільна.

Я ще трішечки почекаю
В тому маренні,в тому сні...
Ти один мій біль розбиваєш,
Страхи знищуєш навісні.