Капки акварел- 57. В мълчание

Борис Калинов
Стаени
под чадъра
думи...
Кратки погледи,
скрити очи.
А есенният
дъжд,
застанал
помежду ни,
в дланите остава...
И мълчи!

Б.Калинов- Странник
17. 09.2013г.
Пловдив
Художник: Андре Коон