До побачення, Севастополь!

Иван Якущенко
До побачення, Севастополь!
місто моря й нічних ліхтарів,
Переповнених пляжів й вокзалів
І холодних попутних вітрів.

До побачення, Севастополь!
Місто моря й шалених машин
Ми з тобою знайомі так мало,
й для прощання - так мало причин.

Але кличе дорога додому,
Хоч й не зараз, а трохи пізніш...
До побачення, Севатополь -
ще зустрінемось, може, колись...