Хокомадо!

Леся Танюк
Присвячується самому лучшему учителю Страны,
Обидеть - Боже Борони!
Вівсюк Тамара Миколаївна!

Хокомадо, хокомадо,
Ви Моя, й Твоя... Отрада!
Ви є Велич, Ви є Світ,
Ви є ДІВА - ізумруд!

Ви Отрада, Опишу Я РАДО,
І за Вас я сильно рада.
Ви є Світ і Божий клопіт,
І нехай мовчать холопи.

О, диво - світ, красу приніс,
Й до Вас Кирпатий й Файний Ніс.
Ви по - доброму не з Японії...
                Танака,
Ви ТАНАКА - ГЕНЕРАЛ Одеської ІТАКИ!

О, Велика Україно,
ФАЙНА себто Ти, країна!


    ДАЛІ БУДЕ ...