sincerity sky

ΐνθ Λώμόεπ
my dress is black, my soul in light
you found my dream
when i was lost
in dark
i’m feeling wrong
right now
when you must go away
you sang my song
i lied that i’m ok.
you look like sea
i’m drowing in your eyes
your beauty hands
like collarbone of sky.

sincerity sky
sky
my sky
i love
your eyes
your laugh
your voice
your crying thoughts.

every day i’m waiting for death
every day i’m fucking sad
iless smiles|
my heat is you
it’s only thing that’s left of me
when i was fucking cryied.
i feel you
too
you kill me in my mind

|ssn|