Бэхетлэрга юллар чишелде

Фаниль Асфаров
Кара шомырт идем,заманында.
Хэзер булып калдым жимещем.
Комеш чагы житте гомеркэйнен.
Хэзер минем бар бит жанашым.

Тигез гомер корып тырышабыз.
Икебездэ бер пар булганбыз.
Икебезгэ ай бер, кояшыбыз.
Тормыш юлын бергэ чишэбез.

Икебезгэ бер шатлыкта житэр.
Икебезгэ куплэр кирэкмэс.
Китсэ генэ еллар утеп китэр.
Сояр очен гомерлэр житмэс.

Соенергэ кондэ ярый,тондэ.
Бэхетлэрга юллар чишелде.
Урын  житми янган йорэгемдэ.
Шатлыкларга кунел кумелде.

Соенечнен бармы икэн чиге.
Собхан алла диеп яшэрбез.
Безгэ атап биргэн игелеген.
Учта саклап йортербез.