Осень укр

Надежда Малиновская
Причал печалі.
Тонким приливом серце ополоще
Осінь.
Ми не кричали.
Йшли за руки
Нерівними стежками,
І рвались наші муки,
Лиш не рвалась
Тонка мотузочка між нами..
Досі…
Досить.
ПРОБАЧ,
Не можу більше.
Осінь.