Въпрос

Снежина Христова
Да те чакам ли,любими,
да те викам ли?
Моят глас и ...пустота...
Хлад вселенски разпнал е душата ми.
А наоколо кръжат слънца...

Да те викам ли,любими,
да те търся ли?!
Паяжина снежна сред мъгла.
Ветрове се блъскат през лицето ми,
доразкъсват спуснати крила.