Наркотик

Настасья Гром
Я не буду кричати у спину,
Що залишив мене із журбою.
У крові – передоз кофеїну,
Нікотину і, певне, тобою.

Час – то кепський недовчений лікар.
Від нестачі тебе – я невротик.
У житті – дефіцит рим і літер,
І тебе. Ти найгірший наркотик.