Моя семья

Михаил Дубривный
Моя сімья, моя родина
Моя велика Батьківщина
Джерела чистої води
Безмежні, сильні ті ліси
Без краю певно й середини

Без міри, простяглися на рівнини
Простору, природної краси
Могутні, дикі і живі
Я поважаю їхню силу

Зелені пагорби, на втіху
Рясніють луки, в всій красі
Пташина пісня, тихо лине
Гудуть і бджоли у листві

Видніються нові  стежки
Які топтали наші діти
Які мене ведуть в ночі
І не покинуть в далечінь

До хати виведуть, до ниви
Де поле зріє, наче хліб
Оце моя втора родина
І ця природа для усіх

Садок біліє, наче хмари
З небес втекли, і залягли
В гілках заплутались вони
І пахнуть квітами, зірви

Життя, нестримно буде в них
Літають бджоли, всі в турботах
Шумлять, як безліч в них роботи
За хатою, пташині ноти

Я відпочину у тіні, під яблунею
У траві, під сховищем рясної гілки
Де вітер розкладае сіті
Цих ароматів яблуні, і квітів