Знайду сенс

Михаил Дубривный
Знайду сенс, у жовтому листі
Мабуть в мене, не має притулку
Жодна помилка, у моєму житті
Кожна хвилина, не мала підтримки

Треба відкритися, очам треба знайти
Тепло, на голих променях вулиці 
Чому так боляче, чому саме ти
Не залишила ходів, для відступу

Я все зрозумію, в останньому листі
Впали, бо час нам було піти
Намагаюсь триматися, мокрі вулиці
Слідами на стелі, малює, загубленні дні
 
Поспіхом, забути, відчуття смути
Обличчя як зорі, твої ясні світи
І знову відображення, старої любові
Не полишай мене, не треба, не йди