Дзякую, Божа, дзякую!

Мария Хрусталёва-Перчик
Дзякую, Божа, дзякую!
За тое, што ты - са мной!
Дзякую, Божа, дзякую -
Лагодзіш мой неспакой.

Дзякую, Божа, дзякую!
За тое, што я жыву;
За тое, што гора ўсялякае
Мінае мяне. Люблю!

Люблю цябе, мой Вялікі!
Кахаю ўсёй душой!
Даруй мне мае пралікі!
Будзь заўсёды са мной!

                10.07.2003г.