знай

Алёна Бабий
не вистачає повітря
а більше ніж повітря
не вистачає тебе, моя квітка
моя лісова лілея
мій найдорожчий найбажаніший скарб

я знав
що раз і назавжди в кайдани впряжусь
коли тобі зізнаюсь
в своїх почуттях
мій білокрилий птах
моя дивовижна
моя краса

я сам
здолаю всі перешкоди
знесу стіну
перепригну паркан
перепливу моря й окиани
моя кохана
моя єдина
моє життя

ти та
для кого я вб'ю
а якщо буде потрібно помру
тільки не залишай мене
не кидай
не відпускай
я тебе люблю
усім серцем - люблю

знай
це