До крихiтки себе вiддай

Лидия Филимонова
Там де зозулі пісня лине
Несе в серця мудрість століть-
Для кожного роси краплина
І без зупину щастя мить.

Прольється ніжністю година,
Струмок тихенько задзвенить.
Співає пісню нам дитина,
У нових мріях ввись летить.

Все для душі близьке,знайоме
Квітучий - Сонця край.
Стежину поглядом відкриє...
До крихітки себе віддай.

22.09.13 р.