Только раз... English

Лео Шварцберг
Alexander Vertinsky
Only once…

Day and night, my heart drops love affection,
Day and night, my head’s been spinning mad,
Day and night, as in a thrilling fiction,
I’ve been hearing what you'd said,

“Only once, chance meetings are love bringing,
Only once, the thread of fate just breaks,
Only once, in a cold winter evening,
For sweet love, my heart so aches…”

Fog has veiled the flowers, we admired,
Evening sunset’s melted soft light beams.
Where are you, back then so much desired?
Where are you, my sweet forgotten dreams?

Only once, chance meetings are love bringing,
Only once, the thread of fate just breaks,
Only once, in a cold winter evening,
For sweet love, my heart so aches…

************************************************

Song:  http://www.youtube.com/watch?v=HpTtEpZetdU

************************************************

Александр Вертинский
Только раз…

День и ночь роняет сердце ласку,
День и ночь кружится голова,
День и ночь взволнованною сказкой
Мне звучат твои слова:

Только раз бывают в жизни встречи,
Только раз судьбою рвется нить,
Только раз в холодный зимний вечер
Мне так хочется любить.

Тает луч вечернего заката,
Синевой окутаны цветы.
Где же ты, желанная когда-то?
Где же вы, забытые мечты?

Только раз бывают в жизни встречи,
Только раз судьбою рвется нить,
Только раз в холодный зимний вечер
Мне так хочется любить.