Е. Б

Игорь Нехаенко Одесса
                Господи, я одного прошу:
                «Тупо» остаться – самим собою.
                (Евгения Бильченко, Киев)


Сам
С собой
С особою особою
Сам с собою
Я сижу лежу стою гляжу
И внезапно остаюсь сама собою
Самой той особою особою
Не горбатою совсем безрогою
Белоручкою не белошвейкою
Не одесскою так киевской еврейкою 



  26 марта 2013 в 23:51