Образа на слова

Настасья Гром
В образі на слова: вони зрадливі,
Вони продажні і тому брудні.
І під дощем, у теплій літній зливі,
Ти скажеш їй те ж саме що й мені.

І як і я тоді, вона всміхнеться
Словам, які давно вже секонд-хенд.
Запам’ятає, закарбує в серці
Красивий, визначний для вас момент.

Простий набір пустих бездушних літер,
А залишає шрам на все життя.
Як часто ми кидаємо на вітер
Слова, людей і навіть почуття.

Мої ж слова стоять у горлі комом,
Оте «люблю», що сказане тобі,
Не вимовляла більше я нікому.
В образі на слова. Вони брудні.