Реклама чаю

Наталья Лопашко
***
Гостя радо зустрічай.
Геть горілку! Краще чай.

***
Хтось вино п’є, кофе, квас.
Але все те не для нас.
Знають, хто чаї купує:
Конкурентів не існує.

***
Ти солодощі купуєш?
Чай придбай – не пожалкуєш.
З чаєм кращі пироги,
І цукерки до снаги.

***
Чай в негоду вас зігріє,
І в жару врятує вас.
Він приємний, він надійний.
Кращий він за колу, квас.