Байдужiсть - то найгiрше почуття...

Наталья Кислощук
У всіх у нас, лишень , одне життя,
І ми живем й вирішуєм - як жити...
Байдужість - то найгірше почуття,
Не дай вам Боже, люди, збайдужіти...

У нас душа, а також, серце є,
Без них, можливо, й легше в світі жити...
Страшне бездушшя - бо воно німе...
Не дай вам Боже, люди, збайдужіти...

Не дай вам Боже, серце схолодить...
Хіба, можливо нам без серця жити?
Страшна байдужість - бо вона мовчить...
Не дай вам Боже, люди,збайдужіти...

Життя одне...Нас Бог послав усіх:
Надіятися...вірити...любити...
Байдужість - то смертельний, люди, гріх...
Не дай вам Боже, люди, збайдужіти...

Ніщо не вічне...Все, колись, мине...
Давайте жити і добро творити...
Найгірше - це бездушшя - бо німе...
Не дай вам Боже, люди, збайдужіти...