Народжене дитя

Выра Тимцюрак
    Народилося дитя
 Мамі й Батькові на втіху.
 Яке принесло у майбуття
 Здоровя щастя й каяття
 Тепер казки оповідання
 Про молоде яскраве майбуття
 В житті лунають знов і знов...
 А той синочок
 Що росте Батькам на втіху,
 Радості добра
 Є Ангелом нашого життя!!!