Аба-дила риккусе, аба

Зумрият Магомедова
Аба,дунеликер беъла дурхъасе аба.
Нухьа гьадикьурсе,аба.
Аба,дунеликер беъла ах!ерсе аба.
Урк!и иргъусе аба.
Аба,риккусе,къугъасе аба.
Дам г!яг!нисе,аба.
Аба,дурхъасе лерсе аба.
Дам г!ямру ккибсе,аба.
Аба ва дила аба,арале Аллагьли ратабе и.
Аба и аккарте г!ямру эдиккар дам.
Аба ва дила аба,разиле Аллагьли ратабе и.
Аба и лерсегъуна дуне эбирхар дам.