Суд на Интере

Аксельруд
Судові  справи   на  «Інтері»
(Рецензія на телепередачу)

О тринадцятій  завжди
Починаються суди.
Прокурор там принциповий,
Адвокат  завжди бідовий.
І суддя доволі  милий,
А порушники – дебіли:
Якщо хату підпалили,
Запальничку залишили,
Тягнуть трупи до води –
Залишають там сліди.
От канал бандитів вчить,
Як ніде не наслідить.

Та  на честь  того ж каналу
Успіхів  є теж  чимало.
Радить всім давать зізнання,
Впевнює канал при тому
Неухильність  покарання.
Справедливість є у всьому.
Виконавці  грають вірно,
Дуже навіть достовірно,
І яскраві  всі  персони,
Глядачів у них мільйони.