Як я любив тебе

Александра Жукова Головаш
Гей! Гей! Чуєш-ні?
Йдемо разом –нам же по дорозі!
Бачиш – там у вікні
Хтось сміється, хтось ковтає сльози.
Поселилися удвох
Вічна радість з  вічною бідою,
І вінчав їх добрий бог,
як  вінчав мене з тобою…

Як я любив тебе…

Гей! Гей! Де ти є?
Не ховайся, папороті квітка.
Чуєш, серденько моє,
Я вже поруч!..Мені видко
Таємниці всі твої,
Бачу твої злети та падіння.
Де співали солов’ї,
Тебе вирвали з корінням…

Як я любив тебе…

Гей! Гей! Чуєш-ні?
Йдемо разом –нам же по дорозі!
Бачиш –там, вдалині,
Вже на землю впали срібні роси…
Чи докличуся тебе?
Чи впізнаєш мій ти голос,
Що долине до небес…
І почують всі довкола

Як я любив тебе…
Як я люблю тебе…