***

Мыкола Ковальчук
             Григорію Кушнерику
             до 70-річчя

Григорій Кушнерик - відома людина,
Поет, публіцист, журналіст.
Робота, робота важка, безупинна -
Життя його судного зміст.

Створив він газету по імені "Воля",
Та нею карався і жив.
І як би за правду не нищила доля,
Ніколи "піни" не любив.

Твердий на характер і різкий на слово,
Таким по життю він іде.
Ще фальші не терпить, де слово-полова,
За правду на битву піде.

Дзвінка в нього рима і слово чарівне,
Що завжди від серця пливе.
І хоч життя часто складне, перемінне -
Та кредо нетлінне, живе:

Любити Вкраїну святою любов'ю,
Звіряти їй радість й жалі.
У праці над силу, в борні із собою
Залишити слід на землі.