Болить

Наталья Дейнека
Морозно й жахливо у моїй душі,
І серце так б’ється, немов на межі.
Печально і сумно без твОго тепла,
І вечір я знову проводжу одна.
Вже більш не побачу знайомі я очі;
А серце болить, забути не хоче.
Вже уст не торкнуся, я ніжних твоїх,
І більше не буде любовних утіх.
А тільки лиш погляд пустий в далечінь.
І постіль холодна сьогодні вночі.
Ти вже не зі мною, а я тільки з ним,
Із болем жахливим, у часі йду в плин