як би стати прост1ше?

Виктор Берллин
як би стати простіше?
схожим на промінь світла
щоб вікно твоє, лишком
давало сили, як жито

погляд, щоб лікував
як найтепліші руки
не викликав питань
не знаходив розлуки

схожим на улюблену ваду
яка на зіниці скаче
як би стати долоданим?
і не бути важчим

крок у безодню
голос - то наш путівник
слухаю твоє слово
доки ще не зник