Вже й снiг присипав всi земнi грiхи

Володина Вера Вескай
Вже й сніг присипав всі земні гріхи
Вже й небо стало тихо-мудро-білим
А я ще й досі вписую круги
В осінню смерть гріховно-хворим тілом

17.01.2012.