Наважтесь

Сергей Кропотов
серед зірок, серед світів
де тисячі простих життів
незнані досі почуття
що тіло надиха сповна

ті очі що ти бачиш у ві сні
і серденько що б'ється в грудях
та й пульс котрий зашкалює
коли лиш згадуєш про неї

і навіть випадковий дотик
котрий не є таким вже випадковим
він, серденько розбурхає твоє
та дасть натхнення далі жити

це добре коли є кого любити
і добре коли є кого кохати
але якщо це однобічне почуття
то муки будуть довгими, нажаль.

тому кохайте, відчувайте
та наважтесь врешті решт
відкрити почуття свої для тих
хто підіймає настрій вам в житті.