В йною нашого кохання..

Викки Смайл
Навіщо не зник ти з мого життя?
Чому ти з'являєшся знов у ві сні?
Ти мучиш мене, не пізнаючи мого буття,
Та все одно я буду з тобою у тьмі..

Пісня твоєї душі, у мені,
Тяжкість роздумливості відчуваю..
І почуття наші, мов на війні..
Всі наче гинуть, а я виживаю..

Тепла і любові я більше не чую,
Хочу лиш твоєю я бути навік..
Дотик душі, я, твоєї, відчую..
І буду з тобою навіки, обік..

Переконаю свої дурні думки,
Перелисну, цій жахливий лист дня..
Мрію я ще раз відчути ці руки,
І притулитись до тебе, мов би котеня..

Мрію, зелені побачити очі,
Хочу забутися я навіки,
Аби побачити ще раз ці очі,
Аби зігрітися з ними ві сні..