Размауляю з табой...

Мария Хрусталёва-Перчик
Размаўляю з табой...
               Размаўляю.
Ранкам, вечарам,
                у сонечны дзень.
Ды не чуеш ты.
           Адчуваю,
Што між намі дрыготкі цень.

Размаўляю.
              Чытаю вершы;
Вымаўляю тваё імя;
Клічу
    ў горкай самоце ўвечары;
Не хапае цябе сярод дня.

Ўспамінаю.
             Самоту горкую
Не атрымліваецца прагнаць.
Прагну бачыць цябе,
               далёкага,
І наяве
        з табой
                размаўляць...

                18.08.2005г.