Я падаю...

Иван Якущенко
Я падаю, падаю, падаю,
в безодню твоїх очей,
в обійми холодних ночей,
у прірву чужих ідей...

Я падаю, падаю, падаю...
Не втримався я на краю -
немов та свіча - згорю,
осяявши стежку твою...

Я падаю, падаю, падаю,
і знаю - немає шляху,
як камінь, у прірву лечу...
Скінчилися сили - я більш не злечу...

26.03.2013