***

Иван Якущенко
А ми з нею могли бути друзями -
розмовляли б про щось вечорами.
Ділилися б мріями й щастям,
раділи б і сумували.

Ми з нею могли бути парою -
рахували б зорі ночами,
і, прокидаючись разом,
один одного б не відпускали.

Ми з нею могли іти разом,
зминаючи всі перешкоди.
Але не судилось, не тоді ми зустрілись -
шкода...

14.01.13