Поклик

Настя Дмитришина
Питання все душу бентежить мою
Для чого на світі я цьому живу?
Що то є - мій поклик, і як відшукати?
Той напрямок свій, по життю крокувати.

Себе не віднайдеш, потрібно творити
Як той Мікеланджело - з граніту точити!
Свій шлях обирати посеред мільйонів
Позбутись рутини, забути шаблонів.

Не слухай нікого, хіба зовсім трохи;)
Навколо багато живе суматохи
Тихенько твій голос тобі прошепоче
Ти тільки прислухайся і розплющ очі!

Натхненний вогонь у душі вже палає
Нехай той вогонь все життя не згасає!
Додай віри в себе, створи план на рік
Будуй свою казку, створи власний світ

Багато питань, різних істин повсюду
Бо ми не титани, а навсього люди.
Помилки трапляються, щастя блукає
Та той тільки знайде, хто вічно шукає!