Чекаю мить...

Ленка Гудименко
Чекаю мить, коли настане ніч
І весь цей час до тебе серце лине.
Я хочу йти до тебе, бігти повз узбіч,
Летіти, бо без тебе гину…

Зимове небо місяць колихає,
А я чекаю зустріч уві сні.
Любов’ю чистою моя душа палає,
А розум, мов не мій, склада пісні.

Я божеволію! Твої блакитні очі,
Мов море, поглинають всі думки.
Дивлюсь у них, мов у безодню ночі
І бачу світ і наші в нім зірки.

Ти ніжним янголом злетів до мене з неба,
Розфарбував життя у сотні дивних фарб,
Подарував мету і більшого не треба.
Ти є для мене найдорожчий скарб.

Твоя краса мене причарувала ,
Ти віднайшов у камені живе.
Здається, що мене не існувало,
Коли у серці не було тебе