Я задивляюсь у безодню дивних мрiй...

Галлея Сандер-Лин
*  *  *

Я задивляюсь у безодню дивних мрій...
Здається, вік тягнутись славі молодій.
Проте минеться... І усе поглине час...
Та не залишиться ні мрій, ні гарних фраз...

Тому жадаю вічну Музу я зустріть
І не втрачати давню мрію ні на мить!
Я почуття свої дарую папірцю
Та напишу чудову книжечку оцю...

Бо дарувати почуття своїм книжкам -
Найбільше щастя! Підкоряюся думкам...
Душа розчиниться у вічній таїні
Та залишИть безмежжя образів мені...

Я поринаю у безкраю велич снів,
Де кожен радість чи журбу свою зустрів.
І точно знаю: бути славі золотій!
Моє натхнення донесе мене до мрій!