Цей дим пройдеться по небесах...

Инна Омут
Цей дим пройдеться по небесах,
І стане ясно, що «ми» - минуле…
Горить безжально моя душа,
Сьогодні – біль, а вже завтра – було…
І вічність плине по схилу дня,
На захід сонця візьме з собою…
І я гадатиму, навмання,
Хто там сьогодні на ніч з тобою...

Цей дим пройдеться по небесах –
Душа горіла не обізветься…
Усе, що було в чужих віршах:
Під ранок – сльози, і сон - під вечір…
І прийде знову нова година…
І сонце зійде, як завжди, в небі…
Я цим коханням не так напилась,
Як захлиснулась… І стало серце.

Цей дим пройдеться по небесах,
І стане спогадом – ніжно сірим…
Замерзне взимку моя душа,
І пофарбує це пекло в білий…
А вічність плине по схилу дня…
На захід сонця візьме з собою…
Я все гадатиму… Навмання…
Хто ж там сьогодні на ніч з тобою?..
30.09.2013