гусар укр

Константин Куликовъ
ніби то молода жінка,
або доросла дівчина
намальована на стіні
випадковими плямами фарби,
якою фарбували підвіконня.
вона гарна й струнка,
у національному одязі
чи то Вірменії, чи то Грузії.
вже котрий день дивлюся на неї
в очкуванні опалювального сезону.
осінь, як завжди, зненацька
потрапила у моє місто,
та зруйнувала всі плани
житлово-господарської діяльності.
сьому добу температура повітря
нижча, ніж вісім градусів за Цельсієм.
мер міста пообіцяв раніше
розпочати опалювальний сезон.
за великим рахунком, мені байдуже,
в мене є дівчина
яка намальована на стіні
випадковими плямами.
ще трохи, вона перетвориться
на справжнього драгунського гусара
з шаблею і пістолем.
гусар обов'язково піде до мера,
який пообіцяв раніше розпочати
опалювальний сезон.