Суперниц

Настасья Гром
Душа прокурена вже димом
Знов терпить, про своє мовчить.
Ти заявила: «Мой любимый!».
«Коханий»- краще прозвучить.

Любов, закована в тенета,
Шукає плюси в самоті.
«Он для меня один на свете!»,
Для мене – сенс у всім житті.

Приймаю я як гостю муку,
Давно знайома з ней була.
«Отдам ему я сердце, руку…»
А я вже душу віддала…

Свідомість скута у кайдани
Зірки шукає у багні.
Все ж таки фраза «мій коханий»
Звучала б краще ніж «її».