Spring

Октоберн
Between me,between me,between
I touch `n` I learn `n` I feel
Step by step but it`s broke
Hoook and shock
Boys,girls,birds,sun
I love spring at this ground
Spring is starting and I shout!

Broke rules,broke me,broke him and she
!Spring!Spring!Spring!Spring!
Sun is shining birds sing
!Spring!Spring!Spring!Spring!
Evening warm wind,camps,dance
After spring go summer      
Take a chance!

Boom,boom.Spring finished
Summer started it`s punished
Boys want girls.Girls sun
Troublemakers all around
Summer camps-perfect chance
For love stories and amazing dance

Broke rules,broke me,broke him and she
!Spring!Spring!Spring!Spring!
Sun is shining birds sing
!Spring!Spring!Spring!Spring!
Evening warm wind,camps,dance
After spring go summer               
Take a chance!