Вчителям

Галина Полищук Ярмульская
                З Днем вчителя Вітаю!
                Любі наші вчителі,
                Всім здоровья я бажаю, 
                Щастя й миру на землі.

                Поклонюсь  низенько в ноги,
                Вам, шановні вчителі!
                Не було б без вас дороги
                У майбутньому житті.

                Більше часу проводили,
                В рідній школі біля вас.
                Ви ж освіту нам давали,
                Зігрівали теплом нас.