Нотка песимiзму - укр

Любовь Козырь
Добро не залишається безкарним,
Від цього якось ніяково й лячно,
Хоч кожен на словах здається гарним,
Та дехто чинить підло і невдячно.

___________________________
Фотограф - © Anka Zhuravleva