Калюжна королева

Марина Ковалёва 2
Із сміхом плюхаю в калюжі
Свої чоботи до колін,
Здаюсь така, неначе, мужня,
Що з вух свистить гордацький дим.

Мені потрібно зшити сукню,
Таку, не як в Елізавет.
Я в ній піду на вулицю, не кухню,
Хай краще гріє наче светр.

Іще, придбати в секонд-хенді
Було б доречно теплий шарф,
А то, цьогоріч буде в тренді
Пальто із вирізом, як шар.

Та ось навколо видно хату,
В шарфі лежу, нема чобот
Я, бач, наплюхалась багато,
Тепер пілюльок повен рот.



Елізавет - королева Елизавета ІІ