***

Иван Якущенко
Її очі

Я не сходжу від неї з розуму,
я не бачу її уві снах.
Не шукаю її у натовпі..
Але щось є в її очах...

          Не чекаю від неї ніжності,
          і не чую солодких слів,
          але так хочу з неї зустрічі,
          щоб побачити очі її.
         
Не зігріє вона від холоду,
не сховає від темних днів.
Та на мене так дивляться лагідно
ті чарівнії очі її...

           Не від неї я сходжу з розуму,
           не її я бачу у снах...
           У нас різні шляхи-дороги,
           й не для мене той блиск у очах...
          
                1.03.2011 р.