Вмираю без тебе

Несаим
Як же мені не любити
Як же мені не чекати
Я тобі серце коханий
Хочу назавжди віддати

Вмираю без тебе
Живу лиш для тебе
Я так безнадійно
Закохана в Тебе
Позбавлена волі
Простягну долоні
Щоб знову відчути
Тепло твоїх рук

Як же мені відпустити
Як же мені не хотіти
Твої засмучені очі
Наші безсоннії ночі

Вмираю без тебе
Живу лиш для тебе
Я так безнадійно
Закохана в Тебе
Ув’язнена щастям щосили шепочу
Що жити без тебе коханий не хочу