Укра нофоб я

Кирилл Галабурда
Селянська нація дебілів,
худоба, жирна та дурна,
співучі українські рила
із краю сала та зерна.

З батьками грубими хай згинуть
і православні барани,
що в почорнобленій країні
сміттям завалюють лани.

Людей достойні депутати,
кретинів гідно президент
зуміє в світі представляти -
аж до самих грецьких календ

чекайте вступу до Європи,
слов'янскі вилупки-хохли.
Жидів та гомиків вам копать,
як свій дурний заказ ввели

насильству бути на екранах.
Козацьких здирників сини:
старі, вусаті, в бурдне вбрані.
Їх знають всі з часів Війни,

їм Петриківський розпис кращий
за італійський Ренесанс.
Усе поглинуть в свою пащу,
якщо надати малий шанс.

3.9.2013