л1то

Маленький Поет
Тобі не уявити як я тебе чекала
Всі очі прогледіла всі справи спланувала.
Надія що все буде - надія про майбутнє
Все те що буде влітку, то буде незабутнє.

А ти мене манило в безсонні дні і ночі
А я все ж так чекала оті втомлені очі.
Хотіла посидіти я біля твого моря
Хотіла позбирати квітки твої у полі.

Довгоочікуване літо уже прийшло нарешті
Уже тепер від всього відпочивати можна врешті
Тепер переді мною відкрилася свобода.
Тепер я бачу люди, яка влітку насолода.