Памяятаймо...

Виталий Радионов
Навіщо предки наші воювали? На смерть ішли,
 та не здавали неньку нашу світлу Україну,
 ніяким гадам не давали. Щоб в цей для нас веселий час,
 могли ми гарно пісню заспівати,
та дітям нашим про батьків розповідати.