не один

Паша Бортник
Щоб повертатись не потрібні крила
і не потрібно світло маяка,
а лиш потрібно щоби ти відкрила
глибин рельєф для моряка..
Щоб потонувши з головою,
на дні лежати між судів,
і назавжди залишившись с тобою
побачить обрій із яскравих твоїх снів..
Де промінь світла граючись на хвилях
мене покличе з твоїх володінь,
але піднятись буду вже не в силах,
я розчинився..більше не один..